Barking Romania

                                                                                                          A dogs mind is a terrible thing to waste...

Een zwerfhond adopteren uit Roemenië


Een zwerfhond adopteren is een ingrijpend besluit. Je neemt geen nieuw bankstel dat je kunt terugbrengen als het bij nader inzien toch niet bij het interieur past. Wij vinden dat vanzelfsprekend, maar soms gebeurt het toch dat een hond terugkomt omdat mensen niet wisten waar ze aan begonnen. Zorg ervoor dat jij wél weet waaraan je begint. Héél belangrijk!


Een zwerfhond adopteren

Een zwerfhond adopteren uit het buitenland is vaak onderwerp van discussie. Doe je er goed aan, of niet? Lees om je eigen afweging te maken onze missie en visie. Omdat het zo'n essentiële discussie is spelen we graag open kaart en géén mooi weer. Daarom vergeten we in het belang van de honden, en dat van jou, ook de kanttekeningen niet.


Heb je goed nagedacht en ben je overtuigd dat je een zwerfhond wilt adopteren? Lees de adoptieprocedure en kijk welke honden een baasje zoeken. Wil je iets extra's betekenen, overweeg dan een gehandicapte zwerfhond of een senior te adopteren. Ze zijn moeilijker te bemiddelen, maar dankbaarder dan welke hond ook. En meestal hoef je geen of nauwelijks extra zorg aan ze te besteden.