Barking Romania

                                                                                                          A dogs mind is a terrible thing to waste...

Brandy


Brandy is een middelgroot, gesteriliseerd teefje. Geboren in juli 2013. Momenteel is zij al langere tijd in Nederland. Ze wordt opgevangen door een geweldig gastgezin. Daardoor heeft Brandy, die voorheen het contact met mensen erg spannend vond, kunnen ervaren dat het contact met mensen niet zo eng is als zij dacht. 


Als ze je niet kent, kijkt ze nog steeds de kat uit de boom, maar vertoont geen agressie of extreme angst. Als ze ergens van schrikt herstelt ze zich enorm snel. We hebben er daarom vertrouwen in dat Brandy goed leerbaar is en verdere positieve ontwikkeling bij een ervaren gastgezin of adoptant haalbaar is. 


Voor Brandy zoeken wij een speciaal plekje. Een plekje waar zij mag zijn wie ze is, waar ze naar buiten kan als ze het binnen te eng begint te vinden. Waar een terrein goed omheind is (hoog genoeg), Waar zij, zeker in het begin, niet persé aangelijnd naar buiten hoeft. Waar een stabiele roedel / hond aanwezig is. Waar een rustig basisklimaat heerst en geen kleine kinderen in en uit lopen. 


We vragen nogal wat, dat weet ik. Een speld in een hooiberg. Maar deze mensen bestaan! En er hoeft er maar één te zijn die Brandy deze kans wil geven!! Denk jij dat jij dit bent? Neem dan contact op!