Barking Romania

                                                                                                          A dogs mind is a terrible thing to waste...

Daisy


Daisy is een schattig, aandoenlijk hondje van een jaar oud. Ze klein (schofthoogte 25-30 cm) en is wat langer dan dat ze hoog is (korte pootjes). Ze heeft wat weg van een Jack Russell, maar is een kruising van rasloze honden.

Ze kwam als puppy uit Gemeente asiel in Roemenië in een particulier asiel van een rescuer. Hier verbleef ze langer dan een half jaar. Ze heeft daardoor een achterstand opgelopen in haar socialisatie waardoor ze het contact met vreemde mensen, m.n. mannen nog spannend vindt. Bij het ontvangen van visite zal dit dus begeleiding nodig hebben. Daisy is nooit agressief en toont in het geheel geen defensief gedrag. Als ze het spannend vindt, trekt ze zich terug. Het is van belang dat visite en vreemden haar met rust laten.

Ze woont bij het gastgezin samen met een kat en drie andere honden. Dit gaat prima. Ze is leergierig en speelt graag met de andere honden. Is nog wel eens ondeugend, houdt er bv van kussentjes op te eten, maar iedere puberhond heeft natuurlijk streken. Het gastgezin geeft aan dat het geweldig is om te zien dat Daisy steeds meer ontspannen en gezond gedrag laat zien.

Ze heeft geleerd aan de riem te lopen. Ze is het meest ontspannen tijdens wandelingen op plekken waar het rustig is, waar weinig mensen mensen zijn of verkeer raast. In de toekomst zal dit aandacht nodig hebben, zodat ze kan leren dat ze , ook vreemde mensen kan vertrouwen.
Daisy is geheel zindelijk! Ze is niet gewend aan een bench.

We zoeken voor haar een rustig gezin zonder kinderen, liefst in een landelijke omgeving. Daarnaast moet er enige kennis van buitenlandse honden zijn. Als er een andere stabiele hond of roedel aanwezig is is dat absoluut een pré.

Wil je meer weten over Daisy of de adoptieprocedure, neem dan contact op!