Barking Romania

                                                                                                          A dogs mind is a terrible thing to waste...

Diëgo


Update 22-09-2017


Diègo is opgenomen in het huiskamerproject Hero's Home in Wetsens!

Een particulier initiatief van Ymkje van de Werf. Hier mag hij zijn wie ze is in een veilige omgeving voor onbepaalde tijd. Zijn ontwikkelingen kun je volgen op de facebook pagina `Hero's Home`! Natuurlijk zullen we ook hier met regelmaat updates plaatsen.


~~~~~~~~

Diëgo is een middelgroot, gecastreerd reutje, geboren in het voorjaar 2015. 

Hij vindt mensen erg spannend en heeft liever niet dat je vlak bij hem in de buurt komt. Hij vertoont nooit agressie en zal niet bijten. Wij hebben Diëgo samen met zijn twee zusjes, broertje en moeder gevonden naast een tankstation langs de weg in Roemenië. 


Momenteel is hij al langere tijd in Nederland. Martine Keizer van Dierencentrum Friesland, vangt hem gelukkig al geruime tijd op! 

Ook als pup vond hij de wereld al doodeng. We gaan er daarom vanuit dat Diëgo nooit een geheel ongedwongen hondje zal worden. 


Voor Diego zoeken wij een speciaal plekje. Een plekje waar hij mag zijn wie hij is, waar hij naar buiten kan als hij het binnen te eng begint te vinden. Waar een terrein goed omheind is en het hoog genoeg is. Waar hij, zeker in het begin, niet persé aangelijnd naar buiten hoeft. Waar een stabiele roedel / hond aanwezig is. Waar een rustig basisklimaat heerst en geen kleine kinderen in en uit lopen. 


We vragen nogal wat, dat weet ik. Een speld in een hooiberg. Maar deze mensen bestaan! En er hoeft er maar één te zijn die Diëgo deze kans wil geven!! Denk jij dat jij Diëgo kunt geven wat hij nodig heeft? Neem dan contact met ons op!!