Barking Romania

                                                                                                          A dogs mind is a terrible thing to waste...

Materiële donaties


Voor onze activiteiten zijn wij afhankelijk van adoptanten, donateurs en sponsoren. Naast financiële donaties zijn wij ook erg blij met materiële donaties. Dat kan gaan om verschillende soorten hulpgoederen: medicijnen, voer, kleden of hondensnoepjes, om maar iets te noemen. Maar zonder twijfel heeft voer prioriteit.


Werk jij bij een dierenartsenpraktijk of bij een dierenwinkel? Wij organiseren regelmatig transporten met hulpgoederen voor de zwerfhonden in Roemenië. Als je onverkoopbare medicijnen of voer hebt of andere goederen die van waarde kunnen zijn, gooi het dan niet weg maar neem contact op met ons. De houdbaarheidsdatum zegt vaak niets over de werkzaamheid van medicijnen of over het voer. Wij halen het graag op.


Werk je niet bij een dierenartsenpraktijk of een dierenwinkel maar kom je er wel eens? Je kunt ons helpen door te vragen of ze goederen hebben die ze niet meer kunnen verkopen. Vragen staat vrij en met een beetje geluk belanden de spullen niet in de vuilcontainer maar in Roemenië. Vertel over ons en overtuig je dierenarts of de baas van de dierenwinkel dat je er een goede bestemming voor weet. Een betere dan de vuilcontainer in ieder geval.