Barking Romania

                                                                                                          A dogs mind is a terrible thing to waste...

Roxy


Update 25-10-2017


Roxy een jonge, vrolijke meid! Ze is geboren eind april 2016, dus gedraagt ze zich naar haar leeftijd; nog een beetje ondeugend. Ze kan al netjes aan de lijn lopen en heeft aandacht voor je, vooral als je lekkere beloningssnoepjes bij je hebt. Ze heeft een hoog energieniveau en is erg avontuurlijk. 


Ze klimt graag om te onderzoeken wat er buiten de tuin, kennel of speelplek allemaal voor een leuks te beleven valt. Daar moet absoluut rekening mee gehouden worden. Haar alleen loslaten in een tuin met een "gewone"schutting van 1.80 meter is niet verantwoord. Ze is geïnteresseerd in vogeltjes en probeert deze te vangen. Naar verwachting is dit geen nieuwsgierigheid maar wat jachtinstinct. Er zal dus ook gekeken moeten worden of ze met kleine huisdieren zoals een cavia of konijn overweg kan. 


We zoeken voor haar een baasje die haar zowel fysiek als mentaal de nodige uitdagingen kan geven. Leuke wandelingen en sport en spel zal ze geweldig vinden. Ze houdt tevens erg van spelen met hondenvriendjes. Ben jij het baasje met een stabiele roedel(tje) die denkt dat deze kleine, vrolijke meid een mooie match vormt met jou en jouw honden? Neem dan contact op!!

------------------------------------------


Vanaf het eerste moment dat ik deze twee schatten (Roxy en Xena) zag, ben ik zooo verliefd op ze!! Deze twee zusjes veroveren je hart zodra je ze leert kennen. Ze verschillen ietsje in uiterlijk. Roxy is iets donkerder, met wat zwarte haartjes op de rug. Xena is geheel beige. 


Ze zijn vorig jaar gevonden door een rescuer in Boekarest die ze in veiligheid heeft gebracht. 

Ik verheug mij op 7 oktober aanstaande want dan komen ze naar Nederland!! 

Ze worden opgevangen door Dierencentrum Friesland, Martine Keizer​, waarvoor enorm veel dank!! 


Zodra we meer zicht hebben in de verschillen in karakters krijgen ze beiden een uitgebreidere update. 

Voor nu; twee jonge, gesteriliseerde meiden die ontzettend lief, vrolijk en aanhankelijk zijn. Kunnen prima met andere honden.

Ze zijn getest op de 5 meest voorkomende hondenziektes en gezond verklaard. 


Wil je eens komen kennismaken en een meet and greet plannen met deze twee schatten/ Neem dan contact met ons op!