Barking Romania

                                                                                                          A dogs mind is a terrible thing to waste...

Sadie


Update 22-09-2017


Sadie is opgenomen in het huiskamerproject Hero's Home in Wetsens!
Een particulier initiatief van Ymkje van de Werf. Hier mag zij zijn wie ze is in een veilige omgeving voor onbepaalde tijd. Haar ontwikkelingen kun je volgen op de Facebook pagina `Hero's Home` Natuurlijk zullen we ook hier met regelmaat een update plaatsen.


~~~~~~~~

Sadie is een hondje waarvan we weinig weten over haar achtergrond. Ze heeft enige jaren in een buitenkennel geleefd zonder goede beschutting, liefde en aandacht. Ze is nu in Nederland en is opgevangen door Dierencentrum Friesland. Hier heeft ze een veilige plek en een eigen mandje. 


Echter merken we dat Sadie nog niet geadopteerd kan worden. Ze is angstig en vertrouwt mensen niet. Pas na enige tijd, als ze je kent kun je haar voorzichtig aanhalen. Naar verwachting zal Sadie nooit een ongedwongen hondje worden. 


Omdat wij vinden dat ze een kans verdient om in een rustig gezin opgenomen te worden, willen wij haar graag plaatsen bij een ervaren opvanggezin, die de tijd en rust heeft om Sadie met zachte en geduldige hand verder te begeleiden. Dit is de enige kans voor Sadie op adoptie. 


Een gastgezin wat niet erg veel werkt, geen (kleine) kinderen heeft en met een stabiele roedel, zou ideaal zijn.


Herken jij jezelf in de hierboven beschreven omschrijving? Wil jij dit kleine meisje deze kans geven? Neem dan contact met ons op!